Löydä merkkisi Kookengästä!

Kun jalat maassa tuntuu oikealta on mielellä tilaa olla korkealla. Tsekkaa Kookengän syksyn ja talven kengät. Ota oma kävely-, kenkä- tai askelkuva #jalatmaassa Instagramiin ja voita viisi paria merkkikenkiä!

Kampanja on päättynyt ja voittajaan on otettu yhteyttä. Kiitos kaikille osallistujille!


Katso Annika Ollilan kampanjapostaus täältä. Kookengän Instassa kampanjan aikana @annikaollila take over. Kannattaa laittaa seurantaan! Kilpailun säännöt.

Löydä merkkisi Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta »

Liity Koo clubiin, niin saat Kookengän Club-edut ja tapahtumat ensimmäisenä sähköpostiisi

Liity Koo Clubiin tästä.

#jalatmaassa

marikajul
En oo ihan varma mitä oli tarkotus tehdä. Tein siis kukka-asetelman jossa on jalkoja ja hukkuva nainen ✌ #kollaasi #collageart #collage #kollaasitaide #jalka #jalat #feets #feet #jalatmaassa #myart #artstudent #vapaataidekoulu #jalkafetissi
mustamokki
Bändikuva #bandpicture #jalatmaassa
sofiikki
Tykkään tästä niin paljon! Ihan vaan tämän takia voisin opetella käyttämään enemmän mekkoja.

Taskullinen trikoomekko @nuppuprintcompany'n iiiihanasta kankaasta @puuhakaspaja'n kaavalla.
#imademyclothes #nuppuprintcompany #puuhakaspaja #ompeluelämää #ompelu #saumanvara #kevätlaulu #trikoomekko #sewing #ompelumania #diy #jalatmaassa
julietjonesheart
New boots! @kookenka #jalatmaassa
kookenka
Kookengän #jalatmaassa kisan voittaja on nyt arvottu! Onnea vielä kerran @sonjatila !! Ja iso kiitos kaikille kisaan osallistuneille!!! 🍁🍂#repost @sonjatila (@get_repost)
・・・
Ihastelin lehtiä (kenkiä) 🙊
#panamajack
#jalatmaassa @kookenka @kookenka_kuopio
toikkuu
Kaiholla muistelen näitä alkusyksyn kauniita, lämpimiä auringonlaskuja. Vielä tarkeni ulkona ilman takkia, huivia tai pipoa. Ei ollut tuulenhäivääkään, ja merenpinta aivan pläkä. En mä silti viime yönä sataneesta ensilumestakaan valita, sekin on aika jees. ❣ / #tbt #throwbackthursdays #pienestionnellinen #minätässävain ...
terhi_marian
Svartisen, Norway 💕
.
Norjassa kelpasi olla #jalatmaassa ja välillä vähän #vettenpäällä ja vuorilla lähes #ilmassa!
.
#throwback #norwayroadtrip #svartisen #kaikkialla #geocaching #outdoorlife #hikersparadise #meindl #kookenkä
raiamoilanen
Talvikamppeet kaivettu kaapista. Nää punaiset #popot on ollu kyllä ihan #lempparit#jalatmaassa #fromwhereistand
jossu85
#jalatmaassa #kookenkä #panamajack ❄️🌨☃⛄️
miisamaisaa
Päivitys olisi tarpeen! #running #jalatmaassa #kookenkä @kookenka #asics
spanjorska
I'm singing in the rain" 🎶🎼
#jalatmaassa @kookenka
tiinaqu
#jalatmaassa
mariiii_ka
Talvinilkkurit kaivettu kaapista 🍁
#jalatmaassa
kaapuli
#jalatmaassa
tuivikki
#jalatmaassa
katj4_k
Viimeistä päivää varmasti näillä syksykengillä....illaksi on nimittäin luvattu lunta! Nämä kengät palvellut jo hyvin viitisen vuotta, joten keväällä on aika hankkia uudet...😊
.
#syksy #autumn #jalatmaassa #vagabond @kookenka
jennawolff
syksy, uudet lempparibootsit ja mun rakkauspakkaus
💛🐶🍁👢#jalatmaassa #kookenkä
iipumarjut
#kalkkiviiva #jalatmaassa
siirisofial
Kivoi noi lehdet🍁 #jalatmaassa

Lataa lisääKilpailun säännöt

1. #jalatmaassa -kilpailu

#jalatmaassa – kilpailu 12.–25.10.2017 (jäljempänä Kilpailu) ja siihen liittyvän arvonnan järjestää Kenkäkesko Oy, Kutojantie 4, 02630 Espoo (jäljempänä Järjestäjä)

2. Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistuakseen Kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä voivat osallistua kilpailuun, mutta eivät voi voittaa palkintoa.

3. Osallistumisaika:

Osallistumisaika alkaa 12.10.2017 ja viimeinen osallistumispäivä on 25.10.2017, ellei toisin ilmoiteta. Kilpailu voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

4. Kilpailuihin osallistuminen:

Kilpailuun voi osallistua Instagram-palvelussa lataamalla julkisen kävely- kenkä- tai askelkuvan ja käyttämällä aihetunnistetta #jalatmaassa. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hän on kuvannut kuvan itse ja että hänen lähettämänsä materiaali ei loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia eikä ole muulla tavoin lain tai hyvän tavan vastainen tai loukkaava. Järjestäjä pidättää oikeuden jättää julkistamatta tai milloin tahansa kilpailun kuluessa vetää julkisuudesta kilpailutyöt, joita voidaan pitää loukkaavina tai muulla tavoin kilpailuvaatimusten vastaisina. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän Kilpailun käyttöön, ei Facebookille.

5. Palkinnot:

Kampanjan kilpailupalkintona on vapaavalintaisia kenkiä Kookengän valikoimasta 500€ arvosta. Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken kilpailun päätyttyä. Arvonnan järjestäjät vastaavat arpajaisverosta.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen:

Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä kommentoimalla sekä suoraviestillä Instagramissa kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Mikäli yhteydenotto ei onnistu, arvotaan kahden viikon kuluttua yhteydenottoyrityksestä uusi voittaja. Mikäli palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Tekijänoikeudet:

Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet pysyvät kuvaajalla. Kilpailun Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia vastikkeetta Kilpailuun liittyvissä sähköisessä materiaalissa, Internet-sivuillaan ja printtimateriaalissa. Jos kilpailutöitä käytetään muuhun kuin tässä yhteydessä mainittuun tarkoitukseen, käytöstä ja siitä maksettavasta korvauksesta sovitaan työn tekijän kanssa erikseen.

8. Järjestäjän vastuu:

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

9. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa:

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä henkilötietojen luovuttamista Järjestäjän käyttöön.