Löydä merkkisi Kookengästä!

Kun jalat maassa tuntuu oikealta on mielellä tilaa olla korkealla. Tsekkaa Kookengän syksyn ja talven kengät. Ota oma kävely-, kenkä- tai askelkuva #jalatmaassa Instagramiin ja voita viisi paria merkkikenkiä!

* Kampanjan kilpailupalkintona on vapaavalintaisia kenkiä Kookengän valikoimasta 500€ arvosta.

Instaa oma kävely- tai kenkäkuvasi #jalatmaassa ja voita viisi paria merkkikenkiä ! Muista myös seurata @kookenka


Katso Annika Ollilan kampanjapostaus täältä. Kookengän Instassa kampanjan aikana @annikaollila take over. Kannattaa laittaa seurantaan! Kilpailun säännöt.

Löydä merkkisi Kookengän myymälöistä ja verkkokaupasta »

Liity Koo clubiin, niin saat Kookengän Club-edut ja tapahtumat ensimmäisenä sähköpostiisi

Liity Koo Clubiin tästä.

#jalatmaassa

annahautaviita
Käy säki osallistumas skabaan👊 boom🔥😉 #jalatmaassa @kookenka @annikaollila
elosensanna
"The fact is, sometimes it's hard to walk in a single woman's shoes. That's why we need really special ones now and then - to make the walk a little more fun." Carrie Bradshaw

#kenkäostoksilla #shoppailua #jalatmaassa
hvaahtera
Syksyn kenkienhuolto alkamassa. #jalatmaassa @kookenka
sofiikki
Hääjuhlien teema "blue" sai aikaan pakottavan (ja samalla kovin yllättävän) tarpeen tehdä sininen tyllihame. How girly, mutta mustien nahkanilkkureiden kanssa just sopivassa tasapainossa 👸 #tyllihame #tulleskirt #diy #ompelu #ompeluelämää #sewing #saumanvara #itsetehty #imademyclothes #jalatmaassa
147cm_elamaa
There are many memories behind these stains♡

#jalatmaassa @kookenka #favouriteshoes
mariajohannav
Good shoes take you to good places😌 #jalatmaassa #favoriteshoes #autumn #drmartens
rederoextra
Kieli mikä hyvänsä 😀 #jalatmaassa #syyhymyyn #relaabyisku
sannaahj
Rakkaudesta lajiin, kengät ❤️ #jalatmaassa
tii0tii
#jalatmaassa @kookenka
nieminenkaroliina
Syksyn lempparibootsit!👌🏼🍂😻 #jalatmaassa @kookenka (📸: @mettadele )
inanen
Lemppari tepastelukengät ✌️#yhteistyö#vans#junkyardgirls
nannaiin
🐇🐰🐇 #jalatmaassa
tuitumyy
Syksyn kauneimmat kengät #jalatmaassa
ajanmuisto
Täydellisen epätäydellistä.
#ocd #streetstyle #onthego #kävelyllä #katu #katukivetys #jalatmaassa
annieoffinland
ellaoliviaa
🦋🦋🦋🦋🦋#fromwhereistand
ajanmuisto
"Never cut a tree down in the wintertime. Never make a negative decision in the low time. Never make your most important decisions when you are in your worst moods. Wait. Be patient. The storm will pass. The spring will ...
ajanmuisto
You have enough.
You do enough.
You are enough.
Relax.

#vääksynkanava #kevät #majakkapaviljonki #laituri #järvi #auringonsilta #jalatmaassa
tiiast
👯👠💋🔥 #iba2016

Lataa lisääKilpailun säännöt

1. #jalatmaassa -kilpailu

#jalatmaassa – kilpailu 12.–25.10.2017 (jäljempänä Kilpailu) ja siihen liittyvän arvonnan järjestää Kenkäkesko Oy, Kutojantie 4, 02630 Espoo (jäljempänä Järjestäjä)

2. Osallistumiskelpoisuus:

Kilpailuun saavat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat huoltajan suostumuksen osallistuakseen Kilpailuun. Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä voivat osallistua kilpailuun, mutta eivät voi voittaa palkintoa.

3. Osallistumisaika:

Osallistumisaika alkaa 12.10.2017 ja viimeinen osallistumispäivä on 25.10.2017, ellei toisin ilmoiteta. Kilpailu voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

4. Kilpailuihin osallistuminen:

Kilpailuun voi osallistua Instagram-palvelussa lataamalla julkisen kävely- kenkä- tai askelkuvan ja käyttämällä aihetunnistetta #jalatmaassa. Kilpailuun osallistuja vastaa siitä, että hän on kuvannut kuvan itse ja että hänen lähettämänsä materiaali ei loukkaa kolmannen osapuolen oikeuksia eikä ole muulla tavoin lain tai hyvän tavan vastainen tai loukkaava. Järjestäjä pidättää oikeuden jättää julkistamatta tai milloin tahansa kilpailun kuluessa vetää julkisuudesta kilpailutyöt, joita voidaan pitää loukkaavina tai muulla tavoin kilpailuvaatimusten vastaisina. Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema eikä hallinnoima. Osallistuja antaa yhteystietonsa Järjestäjän Kilpailun käyttöön, ei Facebookille.

5. Palkinnot:

Kampanjan kilpailupalkintona on vapaavalintaisia kenkiä Kookengän valikoimasta 500€ arvosta. Palkinto arvotaan kaikkien osallistujien kesken kilpailun päätyttyä. Arvonnan järjestäjät vastaavat arpajaisverosta.

6. Voittajalle ilmoittaminen ja palkinnon vastaanottaminen:

Kilpailun järjestäjä ottaa voittajaan yhteyttä kommentoimalla sekä suoraviestillä Instagramissa kahden viikon kuluessa kilpailun päättymisestä. Mikäli yhteydenotto ei onnistu, arvotaan kahden viikon kuluttua yhteydenottoyrityksestä uusi voittaja. Mikäli palkinto palautuu Järjestäjälle virheellisten yhteystietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, tai tulee ilmi, että kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai lain vastaisesti tai mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa arvontapäivästä, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus poistaa kilpailusta sellaiset osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi.

7. Tekijänoikeudet:

Kilpailuun osallistuvien kuvien tekijänoikeudet pysyvät kuvaajalla. Kilpailun Järjestäjällä on oikeus julkaista kilpailuun lähetettyjä kuvia vastikkeetta Kilpailuun liittyvissä sähköisessä materiaalissa, Internet-sivuillaan ja printtimateriaalissa. Jos kilpailutöitä käytetään muuhun kuin tässä yhteydessä mainittuun tarkoitukseen, käytöstä ja siitä maksettavasta korvauksesta sovitaan työn tekijän kanssa erikseen.

8. Järjestäjän vastuu:

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kustannuksista, jotka voivat aiheutua osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan rajoittuu kilpailun kohteena olevan palkinnon määrään ja arvoon. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi tuotteeksi. Osallistumalla kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

9. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa:

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä henkilötietojen luovuttamista Järjestäjän käyttöön.